Beschrijving

Geniet van uw vakantie in Villa La Cordillera gelegen op maar 4 minuutjes rijden (2km) van het kleine typische stadje Competa met zijn wit gekalkte huisjes, gelegen in de mooie Axarquia streek .

De villa bevindt zich op een grondstuk van 3536 m² met prachtig aangelegde tuinen. Verschillende terrassen geven je op elk moment van de dag  een indrukwekkend zicht op de omliggende bergen en de zee in de verte. Voor de warmere momenten van de dag, kan je op de verschillende terrassen rondom het huis een schaduwplekje opzoeken om je favoriete boek te lezen of siësta te houden.

Met zijn 155 m² heb je ruimte in overvloed voor de familie. In totaal zijn er 3 grote slaapkamers met dubbele bedden en 2 badkamers (waarvan 1 en-suite). Vanuit de slaapkamer heb je hetzelfde prachtige uitzicht op de omliggende heuvels.  Ruimte zat in de inbouwkasten waarin je je garderobe kwijt kunt. Dubbele beglazing , verduistering , vliegenramen en de airco/verwarming zorgen ervoor dat je op de juiste temperatuur van je nachtrust geniet. De badkamers zijn licht en modern en elk voorzien van een douche, toilet, bidet en lavabo.

De keuken is uitgerust met een gasvuur, moderne elektrische multifunctie oven op ooghoogte, microgolf,koelkast diepvries combinatie, wasmachine en vaatwasser. Verder vind je er al de apparaten en keuken gerei die je nodig hebt. De keuken geeft uit op de eetkamer met houten balken plafond waarin je plaats  neemt aan een grote antiek Indische eettafel. ’s Avonds rust je uit in de sofa voor de houtkachel met een glas wijn terwijl je je favoriete programma op TV volgt  (DVD aanwezig) of je lievelingsmuziek luistert (MP3, smartphone enz kan op de  HiFi aangesloten worden). Vanuit de halfronde eetplaats kom je op het ochtend terras waar je bijv ontbijt neemt. Dit terras leidt via een trap naar de uitnodigende zwembad zone.

 Het 8x4m zwembad is mooi met mozaïek ingelegd.  Vlak ernaast kan je aan de bar in het poolhouse je cocktail of een biertje serveren. Op de vaste BBQ in het poolhouse kan je je kookkunsten botvieren en rondom het zwembad vind je voldoende zonnebedden en een patio voor wat schaduw. De kinderen hebben veel  speelruimte op het met terracotta tegels aangelegde terras. Marokkaanse lantaarns , kaarslicht en het verlichte zwembad zorgen 's avonds voor de juiste sfeer.

Op de parking aan het huis kunnen meerdere wagens staan.

Villa La Cordillera  is makkelijk bereikbaar. Geen hobbelige of steile landwegen waar je een 4x4 nodig hebt maar een degelijke betonweg die je in 4 minuten naar Competa leidt of aansluiting geeft op de baan naar de kust (25 minuten- 15 km).